min favoritperson i boken

Min favoritperson i boken är Nika, han har alltid velat leva ett liv som är bäst för både barnet och Laura. Han kan liksom inte rå för att hanns pappa är med i en rysk maffia och allt han har blivit tvingad att gå igenom som barn. Han försöker alltid göra det bästa av situationen och ibland måste han välja mellan att göra det bästa och göra det rätta. Som t.ex när han bröt in sig i en oskyldig mans garage och hade honom som gisslan, men han gjorde det bara så att dem kunde fly och sätta dit hans pappa och dessutom var han ju snäll och släppte av gisslan från bilen. Allt han vill är att leva ett normalt liv utan sin pappa som förstör allt. Han försöker alltid och man mår liksom dåligt för honom. Han blir även starkare varje dag även allt han går igenom.

Bildresultat för varg be strong

Här är en bild jag tycker passar väldigt bra på han

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>