kapitel 11 s. 127-138

Jag gillar att kapitlet är detaljerat men inte för mycket ett t.ex i början av kapitlet stod det så här ”Alec lutade sig fram över ratten och tittade upp på det stora trevåningshus av trä. Det hade torn och burspråk och stora, vackra fönster. Eftermiddagssolen speglade sig i de blyinfattade smårutorna på verandan och fick färgerna att lysa”. Det är detaljerat men inte för mycket, man sätts in i en bild om hur det är. Sen i slutet är det ju någon som ringer och jag tror det är Wayne Bigelow (journalisten) som alltid jobbat hos maffian och låtsas vara Nikas vän. Men såklart vet jag ju inget så vi får fortsätta att läsa för att veta.

I kapitel 10 så skrev jag ”Jag tror personligen att Bigelow är en av dem onda som jobbar för Nikas pappa Ivan. Sen tror jag att i slutet när barnet är fött att hon kommer sluta kämpa emot sin kärlek mot Nika och dem kommer skapa en familj. Även att Ivan kommer vara död. Och det visar sig att Nikas mamma inte är död.” och det tror jag fortfarande.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>